Yritys

HPC on vuonna 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa työkoneiden ja teollisuuden automaatioratkaisuja vankalla osaamisella ja pitkällä kokemuksella. Palvelemme asiakkaita ammattilaisten ottein luottamuksella ja hyvällä yhteistyöllä. Kokomme puolesta pystymme tarjoamaan palveluitamme joustavasti sekä kilpailukykyiseen hintaan.


Palvelut

Tarjoamme tarvittaessa työkoneiden automaatioon koko automaatioprojektin sisällön. Sisältönä voi olla esimerkiksi työkoneen simulointi Mevea simulointiympäristössä, ohjausjärjestelmän instrumentointi ja komponenttivalinnat, ohjausjärjestelmän suunnittelu ja ohjelmointi, hydrauliikan suunnittelu, sähkösuunnittelu, tekninen dokumentointi sekä käyttöönotto. Myös komponenttihankinnat voivat sisältyä projektiin.

Laaja kokemus erilaisista tuotekehityksen projekteista, etenkin prototyyppisuunnittelusta ja kehittämisestä, takaa hyvät valmiudet onnistuneeseen lopputulokseen. Erityisesti hydraulisten työkoneiden kehittyneemmät toiminnot, kuten kuljettajaa avustavat ominaisuudet, sekä automaattiset toiminnot, ovat erikoisosaamistamme. Näihin olemmekin kehittäneet monessa projektissa ominaisuuksia, jotka ovat olleet markkinoilla ensimmäisinä. Huomioimme toteutuksissa myös käytettävyyden, kestoiän, toimintavarmuuden, kuin huollettavuudenkin. 

Lisäksi meillä on kokemusta vianhausta ja käyttöönotoista erilaisista CAN järjestelmistä, teollisuusautomaatiosta, työkoneiden toiminnallisesta turvallisuudesta (PLd), sekä koulutuksesta ja konsultaatiosta. Tunnemme myös nykyaikaiset IoT, tiedonkeruu- ja etähallintaratkaisut työkoneisiin. 

Koska olemme toimineet alalla pitkään, on yhteistyöverkostomme laaja. Löydämme ratkaisut tarvittaessa myös niille osa-alueille, joilla emme itse pysty palvelemaan.


Yrityksen yhteystiedot

HPC Hydrauliikka Oy

Lähemäentie 5

59800 Kesälahti FINLAND

Y-tunnus 2503775-8

Timo Ahokas

+358 40 057 4197

timo.ahokas@hpc.fi

Simo Huttunen

+358 40 631 7809

simo.huttunen@hpc.fi